Vi är alla En

Det händer mycket i världen just nu. Mycket orättvisor som äntligen får ta plats och synas, så att vi kan göra skillnad. Jag som empatisk människa har svårt att inte påverkas av allt jag ser och hör dagligen nu, men jag har lärt mig att dels att det är viktigt att grunda sig men även ta emot dessa rädslor, smärtor, sorger och sända tillbaka värme och ljus.

Annars gör det så väldigt ont. Har skrivit om det tidigare att man tar emot nåns smärta men om man inte sönder healing till både den och sig själv är det ingen mening. Några viktiga saker att tänka på vid healing är att man måste vibrera på en hög frekvens där man kan sända ut rätt sak. Så du tar emot smärtan och förintar den och släpper ut kärlek istället.

Jag är ingen reiki mästare ännu på långa vägar men det ligger i min natur, även som Jungfru, att vara zodiakens healer så skam den som ger sig!

Kärlek och värme och ta hand om er därute!

Eleonora