Stjärnornas magiska natt

Mörkt blå himmel och massor av stjärnor. Tid att se vad korten säger denna stjärnklara natt. Kort nr 1 blev Stjärnan i Tarotkortlekens Stora Arkana, den stora hemligheten, nr 17. Det kortet säger på min fråga att jag kommer att få oväntat stöd från en vägledare. Eftersom ärkeängeln Gabriel representerar kortet ger det hopp och optimism, för han sägs rensa bort negativa energier. Kort nr 2 blev 3 i stavar – säger tur och överraskning och satsa helhjärtat. Sista kortet är nr 4 i mynt som visar på ordning och reda. Lugn och ro. Trean i stavar stärker mitt beslut att köpa lotter.

Kort Läsning, Spådom, Oracle Kort

“Leker” natthäxa vid sena kvällens ritualer för tur och pengar, medan vi går in i torsdagen där Saturnus är härskarplaneten. Planeten för tur, trolldom och häxkonster. Gröna levande ljus brinner, 3 st, insmorda medsols, nedåtgående med krossade lagerblad, kanel och muskot – alla tre för snabba pengar.

Samtidigt upprepar jag “Jag är öppen för att få en stor summa pengar inom tre dagar”, tre gånger och sedan tre gånger “Pengar flödar in till mig”, hitta gärna på egna spell. Det fungerar bäst med egna ord. Läste just på Pinterest att man ska affirmera “Jag kommer att bli miljonär i december 2022”, så jag gjorde det också – undrar vilken valuta de menade, hehe.

Svart Magi, Natthäxa, Häxa, Magi, Spådom

Stjärnorna lyser starkt i höstnatten och utanför fönstret ser jag en uggla jaga. Hoppas det är ett gott tecken för mina önskningar. Att jag såg en stjärna falla samtidigt som jag läste mina spell är 100 procent ett gott tecken, så jag kommer att köpa ett par lotter under turdagen också. Bäst att gardera på alla håll och kanter.

För att få detta att fungera så kommer jag också att använda tankens makt, som sägs vara en superkraft. Bara tänka att pengarna är mina. För säkerhets skull planerar jag också att upprepa detta varje stjärnklar natt fram till nyår. Skam den som ger sig. Visst säger man att trägen vinner!

Skog, På Natten, Natur, Liggande

Med ljus och kärlek från Laura