Starta om.

Känner du dig fast i samma ekorrhjul utan att komma någonstans, dag in och dag ut? Varje dag är en pärs… eller?

Vi är trots allt vanemänniskor. Rutiner gör oss gott. Men varför känns det så tråkigt? Varför känns det som att det inte leder till någonstans? Kanske du känner igen dig, kanske inte… men glöm inte, fina du! Allt kan ändras inom loppet av några sekunder. Du kan göra denna ändring nu. Trycka på starta-om-knappen.

Som den dagen du föddes. Du öppnade dina ögon och plötsligt var ditt liv förändrat. Du kan de facto stänga dem nu och öppna dem… ditt liv kan förändras så lätt. Ta tag i det där med hälsan, träningen, ditt drömliv med små steg.

För det är inte de stora målen som är lätta att uppnå utan även vägen dit. Vägen dit är en resa. Alla små nya vanor du kan ändra för att nå det där större målet.

Så håll koll på dina vanor. Vad kan du lägga till? Vad kan du ändra denna sekund?

Det viktigaste är morgnar. Se till att inte jäkta denna tid på dygnet. Sov tidigare för att vakna tidigare. 5-6 på morgonen för att meditera, journalera, äta en ordentlig frukost, stretcha, träna, skriva dagens att-göra lista. Så mycket man kan hinna med om man går upp tidigare när resten av familjen sover. Hörde jag egentid?!

Ge aldrig upp och var inte hård mot dig själv. Det spelar ingen roll hur många gånger du har bakslag, ge aldrig upp. Förlåt dig själv och börja om. Ge dig själv cred, du kan detta. Du kan börja om. Nu.

Kärlek,

Eleonora