Stanna upp en stund

Igår var en sån dag för mig där jag valde att agera på min ilska istället för att stanna upp och ifrågasätta dess härkomst, dess vilja, dess uppsåt. Jag kan, såhär i efterhand, identifiera att jag var stressad då jag hade ca 1 miljon uppgifter att utföra, jag var även kraftigt dehydrerad och svettades i rapid fart.

Man har så lätt att glömma bort sig själv, särskilt som förälder, att man helt enkelt inte hinner dricka vatten. Inte hinner meditera. Inte hinner göra yoga. Inte hinner ta en dusch/bad för att ladda batterierna. Avlastning behövs. För vi måste ta hand om oss själva om vi ska ta hand om andra.

Idag har jag istället valt att göra saker i lugn och ro. Och dricka en hel del vatten på det.

Glöm inte bort att ta hand om dig också och glöm ej heller bort att du är inte dina känslor… du är så mycket större än så!

Eleonora