Skarpögd och insiktsfull – klarseende

Det sägs att vi alla mer eller mindre har förmågan, att se saker som är dolda för sinnena. Se vad som händer någon annanstans, läsa i den hopslagna boken – klarseendet gör att man ser genom sin mediala förmåga. Ibland tränger det sig på när man är mitt inne i en djup meditation. Man ser det man tänker på och får med sin inre syn upp bilder på platser, personer, händelser och andliga väsen.

Litteratur, Bibliotek, Kunskap

Kanske “se” den kommande mannen i sitt liv. Det är flera som ringer som vill veta just det och dessutom andra detaljer. Här kommer det lite an på flera saker – ibland får jag upp en tydlig bild, andra gånger hör jag en viss musik eller känner en doft. Allt från cigarettrök till rakvatten eller så ser jag sportklädseln eller hunden.

Särskilt när det gäller andra dimensioner är det den på andra sidan som låter oss se, inte vi. Det verkar som om de som finns där har det lättare att komma igenom med sina meddelanden. Mest är det känslor om mående – både sitt och hur det är med personen som frågar. Själv är jag endast länken.

Människor, Par, Puss, Kärlek, Mörk, Moln

Man kan känna stämningen och se bilder av människor i andra länder och även i andra dimensioner, lika bra som man känner av personen på stolen bredvid eller i telefon. Men för det behövs en koppling av energier. Kanske frågar du dig hur det exempelvis kan vara så när man får upp bilder på någon man aldrig sett och inte vet finns – enkelt – det är energierna från vårt förutbestämda öde.

Det finns så mycket vi inte vet och just spådom kan vara ett bra sätt att komma dolda kommande skeenden på spåret. Att få oss att lyssna mer på vår magkänsla, på vår intuition. Kanske till och med få kontakt med vårt undermedvetna.

Karta Över Världen, Bakgrund, Papper

Med klarseende, ljus och kärlek från Laura