Nymåne

Då var det dags för ännu en vacker nymåne att uppenbara sig i skyn. Det finns mycket man kan göra när det sker, som praktiserande häxa eller inte, allt beror på om man vill.

Här är lite idéer på vad man kan göra när det är nymåne:

Shadow work s.k. skuggarbete, jobba med att integrera och föra ihop alla olika aspekter av din personlighet. Acceptera varje del av dig. Förlåt dig själv.

Rena dig själv. Ta det där lugnande badet du skjuter upp hela tiden. Visualisera att du tvättar bort alla sorts negativa energier du samlat på dig.

Meditera. Du behöver inte ens gå all-in och meditera 1 timme, börja smått, testa 5 minuter. Slappna av i kroppen och låt tankar komma och gå utan att dömma dessa, utan att fästa stor vikt i vad de innebär. Andas. Prova ha ena handen på hjärtat och ena på magen när du gör detta. Centrera dig själv.

Journalera mera! Visualisera, manifestera, en bättre framtid. Skriv ner det du vill ska ske som om det redan skett. Och låt känslorna komma, glädjs som att det redan är här.

Var tacksam! För allt du har, för allt du kommer få, för allt du lärt dig och för alla motgångar du genomgått – för visst har även dessa bringat dig lärdomar? En lärdom är en gåva.

Må gott,

Eleonora.