Nyckeln till att manifestera rätt

När det kommer till att manifestera saker in i ens liv så finns det regler. Dessa regler är baserade på lagarna i Universum, bland annat.

Du kan inte få allt du önskar dig för att det finns en anledning bakom. Universum vet allt om dig och vet att du är inte redo (än) att ta emot den gåvan. Du kan inte hantera den gåvan (än, som sagt).

Frågan du bör ställa dig är varför du önskar si och så. Vad kommer det ge dig att få denna önskan i uppfyllelse? Kommer det gå till något positivt eller negativt? Du kanske inte vinner på lotto för att vinsten kommer leda till något du inte vill ha.

Det är viktigt att manifestera från en säker plats. Du vill inte leka med elden och önska någon illa. Det kommer alltid tillbaka. Du ska redan vara på så bra humör, sån tillfredställelse över livet, att din önskan inte ska spela roll om det sker eller ej. Det är svårt, jag vet. Men t.ex. jagar du efter något frenetiskt finns det en chans att du söker efter det för fel anledningar.

Så ifrågasätt dig alltid varför och vad som skulle ske om du fick din önskan i uppfyllelse. När du fått det etablerat så önskar du dig på rätt sätt. Säg inte ” jag vill ha…” utan ” jag är så tacksam att jag fått” som att det redan skett.

Ett exempel, du önskar dig ett nytt jobb, men då måste du uppskatta att du har ett redan. Har du inget jobb så ska du prata som att du har det redan.

Jag skulle kunna skriva och prata om detta i evigheter. Min familj, vänner samt även ni som ringer mig för att spå er, får ofta vägledning inom detta.

Hett tips: journalera mera, skriv som att det redan skett, var för änglarnas skull tacksam. Tacksamhet är nyckeln.

Tack för att ni läser, tack för att ni finns.

Eleonora