Medvetenhet är nyckeln

När jag var yngre bad en vän mig att titta på filmen The Secret. Jag valde att inte göra det just då, i mitt “ovakna-jag “-tillstånd och ignorerade universums/Gud/Gaia/synkroniciteter/mitt högre jag’s rop om att Lyssna och Inse att något kallar mig.

Det tog mig 10 år innan jag valde att se filmen, vilket var en iögonöppnande film och en slags språngbräda till resten av mitt uppvaknande, min så kallade spirituella resa.

Idag vet jag att medvetenhet är nyckeln till allt. Och jag vill dela med mig utav några viktiga saker att tänka på när man ska vara medveten.

  1. Sanning – det höjer medvetandet, falskhet sänker det. Var dig själv.
  2. Modhet, våga mer! Det höjer medvetenheten till nya ting. Feghet sänker det.
  3. Medkänsla. Att bry sig höjer din medvetenhet, elakhet sänker medvetenheten.
  4. Önskan – ha en sån lust och vilja, så pass så att du är mer medveten. Är du apatisk gentemot det mesta sänks din medvetenhet.
  5. Uppmärksamhet. Lägg märke till dina tankar, dina handlingar, dina upplevelser och dina känslor. Är du distraherad av världsliga ting sänks ditt medvetande.
  6. Kunskap… är makt, det vet vi ju redan. Ignorans sänker medvetandet.
  7. Medvetna människor omkring dig, då din vibe attracts your tribe som det heter, kan endast höja din medvetenhet. Umgås du med folk som är omedvetna så sänks tyvärr din egna medvetenhet.
  8. Energi. Ät bättre, sov bättre, motionera mer. Sjukdom sänker din medvetenhet.
  9. Intention. Var medveten om att om du vill att din medvetenhet ska höjas så kommer den att göra det omedvetet och sänkas om du vill även det. Starta alla dagar med en intention att fånga dagen. Kanske klyschigt men definitivt positivt.

Lovar att detta hjälper för att förbättra din tillvaro. Testa, du har inget att förlora, snarare tvärtom!

Kärlek,

Eleonora