Hypnos för ett bättre liv

Hypnos har alltid fascinerat mig. Och med dagens teknik där man kan få hypnossessioner online, liksom hur bra är inte det? Jag har använt mig utav sådant i över ett år nu och fördelarna har varit enorma.

Det finns något för allt och alla. Jag bara söker på Youtube. Det finns korta sluta-röka-videos och långa mer anpassade för att lyssna på när man sover. Hur det funkar är ju att när man blir avslappnad hamnar man i ett theta-tillstånd, samma sorts tillstånd man hamnar i precis när man håller på att somna.

Det undermedvetna lyssnar på dessa förslag och man vaknar mer upplyft än någonsin. Min favoritkanal heter Dauchsy. Han lägger upp hur mycket som helst, från meditationer till affirmationer för hypnostillstånd. Visserligen är de flesta av dessa videos på engelska men det finns definitivt en drös av svenska sådana likaså. Bara sök på Youtube.

Jag är en sån som alltid haft svårt att somna men sen jag började med dessa somnar jag på max 20 min. En sammetslen röst som guidar dig in i drömmarnas värld. Just nu försöker jag mig på astrala projektioner. Föra drömdagbok på detta leder till förstående av vad ens undermedvetna försöker informera en.

Hursomhelst så har jag blivit utomordentligt hjälpt av dessa hypnoser. Prova du också! Det finns för tusan gastric-bypass operationer för hypnostillstånd på Youtube. Så vill du bryta en vana och leva hälsosammare så ska subliminala videos hjälpa. Älskar dagens teknik!

Kram,

Eleonora