Healing i höstens tecken

Hösten känns ibland som tiden när vi behöver våra änglar mest och bäst. Du vet väl att jag skickar änglahealing på distans varje onsdag, till de kunder jag pratat med under veckan, hittills vid 20.00 tiden. Detta ändrar jag nu till klockan 22.00 – ca 22.3o, eftersom några av er bett mig att vara mer tillgänglig på kvällstid nu under hösten. Hörde också att några mediterar när jag sänder healingen och att det är bäst när kvällsmat och allt är avklarat för dagen. Så ska det ju vara, att man kan slappna av helt.

Meditation, Andlig, Yoga, Mediterar, Zen

Det känns bra att få återkoppling och jag lyssnar gärna. Jag brukar alltid be ärkeängeln Rafael, som ju är healingens speciella ärkeängel, om hjälp. Rafael är också en konstens och medicinens, alternativ och traditionell, ängel, som hela sjuka och kränkta. Han låter oss se det vackra i världen och verkar för samförstånd mellan länder. Det kan vi verkligen behöva.

Runt fullmåne och nymåne brukar jag också be ärkeängeln Haniel, också mångudinna, om hjälp med insikt och intuition. Hon är också drömmarnas ängel som dessutom ger positiva energier. För det mesta ber jag även en tredje ärkeängel – för att täcka alla behov och för det heliga tretalets skull.

Mynta, Pepparmynta, Detox, Detox Vatten

Jag brukar ofta föreslå ett gott örtte medan jag sänder healingen, men här kan man göra som man vill.Någon ber till sin skyddsängel eller ärkeängel under tiden, andra lägger in ett mjukt yogapass  eller öppnar bara upp för att ta emot.

Var och en ska göra det som känns bäst – om det nu är att tända levande ljus, rökelse eller lägga fram sina kristaller. Vill du manifestera eller bara vara, gör det som känns bra.Går lika fint att krypa upp i soffan  under en varm ullfilt och tända ett par ljus – det enda riktigt viktiga är att vara mottaglig

 

Yoga, Tibet, Chakra, Anda, Tibetansk

Med ljus och mycket kärlek från Laura