Feng shui

Jag försöker alltid se till att det är harmoniskt som möjligt här hemma hos mig. Som med Feng shui då. Finns en hel del knep man kan ta ifrån det för att skapa flow i sitt hem så energin inte är stagnerad.

Viktigt med energier och att inte dra till sig fel sådana som jag skrivit om redan många gånger samt att när jag spår er som ringer så önskar många sig att bli av med dessa fel energier.

Så låt mig berätta om lite basiska feng shui tekniker man kan ta till sig…

Speglar. Dem ska inte vara vända mot sängen men de ska även spegla skönhet. Med andra ord: håll det städat och orörigt framför allt framför spegeln.

Kristaller. Använd gärna dig utav kristaller runtom i hemmet. Glöm dock inte att rena dessa på rätt sätt. Vissa tål inte solljus och vissa tål inte vatten men en säker kristall är bergskristallen som är även vacker och rätt säker att använda sig utav. Dem renar miljön genom att dra till sig energier.

Blommor… Eller krukväxter i varje rum. Inte bara är de vackra att titta på men även dessa gör rent miljön på energier samt sprider energi. Plastblommor ska helst undvikas.

Fontäner. Åh, dessa för in elementet vatten och är så himla vackra att titta på. Köp en liten sån porlande sak som oftast inte heller kostar skjortan.

Färger. Använd dig utav rätt färger för att få in rätt energi i hemmet. Lugna toner i sovrum, färgglada för att få upp humöret. Konst, gardiner, mattor och filtar. Piffa till det till att bjuda in glädje.

Några extra tips:

Håll dörrar stängda och toalettlocket därmed. Odör, nej tack.

Håll det städat och framför allt orörigt. Själen mår bra av ordning och reda.

Håll spisen ren. Här tillagas det mycket mat oftast, det ska kännas inbjudande att laga hjärtlig mat… inte tvärtom.

Kram,

Eleonora