Drömmar i månsken

Drömmarna brukar vara som mest intensiva runt fullmånen. Ofta får vi små hintar om framtiden, om vi följer drömmarna och vi kan upptäcka nya saker om oss själva. Detta som vi kallar magkänsla och intuition, blir ibland väldigt tydligt i drömmen och kan hjälpa oss fatta rätt beslut i knepiga situationer.

Unicorn, Månen, Fullmåne, Silhuett, Natt

Själv har jag för det mesta haft en egendomlig dröm, just innan jag flyttat från det land jag bott i. En enhörning kommer till mig på natten och undrar varför – den skyddar mot hot, ska ha magiska läkekrafter och neutraliserar gifter. Kanske tål att tänka på, men inte den här gången. Ingen flytt är planerad – jag trivs i mitt hemlands djupa skogar. Enda flytt jag kan tänka mig vore till skogarna i norra Värmland.

Men man kan aldrig veta. En annan dröm som återkommer vid fullmånar under 2022, det är att jag sitter i ett tåg som rusar genom natten. Fort, fort . hmm, kanske skulle jag ta och vaccinera vovven inför utlandsresor iallafall. Alltid bra att vara förberedd även på oväntade händelser.

Lokomotiv, Järnväg, Loc, Tåg, Fullmåne

Tror att jag måste intensivera min mindfulness och ta dagarna som de kommer, verkligen leva NU! Njuta av det jag har – småsakerna som händer runt mig. Låta tåg och flygplan från drömmarna leva sina egna liv och själv sätta mig på en stubbe i skogen och meditera in i skymningen ikväll.

Om du har drömmar som behöver tydas, får du gärna fråga mig. Du som följer någon av mina bloggar vet, att just drömtydning tillhör mina favoriter. Får inte glömma nämna igen att änglahealingen på distans, som jag sänder på onsdagar, nu ändrat tid….. Onsdagar 22.00 – 22.30 är nya tiden! Hoppas den passar dig. Ändringen är en önskan från flera kunder. Passar den inte kan jag tänka mig lägga till ännu en tid.

Att Resa, Trafik, Flygande, Plan

Med ljus och kärlek från klarseende Laura