Om Mig

Som du kanske läste, har jag under många år jobbat utomlands. Men hemlängtan och skilsmässor [bra på relationsfrågor] drev mig till slut tillbaka till Sverige. Jag älskar naturen här i Sverige. Tystnaden och friheten.

Hela min familj var medial. Jag hade nästan sagt, lite egensinniga typer allihopa, Min mor hade sina tarotkort, sin spåkula och spådde i allt från händer till kaffesump.. Från henne har jag också ärvt förmågan att få kontakt med andevärlden. Jag är född i Stenbockens tecken, med Azarel som ärkeängel, något som troligen hjälper mig att få fin kontakt. Själv känner jag mig mer som en kinesisk råtta. Mitt tecken i det kinesiska horoskåpet.

Mer vetskap om magi, andlighet och ritualer, har jag ”samlat på mig”, under alla mina år utomlands.Jag har utnyttjat alla möjligheter att gå kurser och träffat många intressanta ”läromästare”.
Jag har förstått att det finns något mer i denna värld, än det vi ser och att vissa så kallade ritualer kan göra oss gott. Som barn var det ibland besvärligt, att vara det som kallas synsk. Nu tycker jag, att det har många fördelar och jag står fortfarande stadigt med fötterna på jorden.
Jag är också en yogi som behöver mitt yogapass och min meditation varje dag.

Mycket av det jag jobbar med nu, har blivit präglat av mina vistelser i Singapore, Ryssland och en del andra länder, Ayurveda, Chakra, Feng Shui, Healing och Andlig Yoga är viktiga delar av mitt liv.

Min mediala sida använder jag i mitt jobb. Privat är jag precis som vem som helst. Med bra och mindre bra sidor. På min blogg kommer du att få ta del av båda sidor.